Komentarz został zgłoszony do Administratora.

Fryzjer KAUFLAND

Asia 2019-05-29 14:12:11
Chodzę z rodziną już od dawna do dziewczyn i zawsze byliśmy zadowoleni stwarzają miła atmostere chciało się chodzić zawsze wesoło, ale po ostatniej wizycie w salonie jestem załamana!jest nowa dziewczyna to co zrobiła na włosach mężowi i dzieciom to istna porażka! Nie wiem czy to stażysta czy nie ale takich dziur to nigdy nie miał wycietych, włosy były nierówno ostrzyzone zarówno u męża jak i synów.Więcej już tam nie pójdę nie po tym. Rozumiem że czasami może coś nie wyjść ale nie 3 od razu! Musieliśmy iść poprawić do innego fryzjera.Bardzo przykro bo lubiłam tam chodzić dziewczyna powinna się trochę poduczyc
Jola 2019-06-02 22:23:30
Też się nacielam na tą dziewczynę! Jest nie miła! Byłam z mężem i jak mąż jej mówił żeby poprawiła mu boki bo nie są dobrze wycieniowane to z takim niezadowoleniem to poprawiala kilka razy. To ja nie jestem fryzjerem i widzę że jest źle. Dziewczyna powinna iść się nauczyć jeszcze bo psuje dziewczyna renomę i sądzę że nie tylko moja jest taka opinia bo znajomi też właśnie komentowali i chodzili na poprawki do konkurencji. Dziewczyna wogole nie pasuje do reszty dziewczyn (wyróżnia się) żeby była dobra w tym co robi a ona na odwal się i następny.
Patryk 2019-06-07 12:30:31
Jestem strasznie nie zadowolony z obslugi, przez jedna pania fryzjerke ktora mnie strzygla spytala pierw jak ok boki spoko ale górę sciela tak jak sie jej podobało. Dosyć tego obsługuje mnie na fotelu. A dodatek rozmawia sobie przez telefon. Rozumiem ze mogą byc sprawy wazne ale mozna oddzwonić jak skonczy sie obslugiwac klienta. Naprawdę nie polecam.
Dodaj odpowiedź w wątku