Starsi ludzie

Jojo 2018-04-25 15:32:20
Weryfikujcie potencjalne osoby na opiekunki dla osób starszych....dziś się spotkałem z osobą niekompetętną wręcz nawet bezczelną...wydaję się że taka osoba powinna być oddana jeżeli godzi sie na posługę dla osoby starszej....no niestety nie zawsze tak jest!!! Tragedia tragedia czy nie ma nikogo nad tymi świętymi krowami...robiona jest łaska i to dosłownie ..i tylko pozostaje żal w sercu jak człek spogląda na niedolę starszej osoby...
colorado 2018-04-27 15:27:30
mam pytanie , czy chciałeś -aś zatrudnić taką osobę i nie spodobała jej się jej reakcja na zapłatę jakieś 8 zeta za godzinę ? moja znajoma chciała podjąć się takiej opieki i taką sume jej zaproponowali ,czy żądanie sowitego wynagrodzenia jest dla Ciebie beszczelnością ?
Prometeusz 2018-04-29 11:01:56
Jak się bierze opiekunkę z mopru to też nie jest łatwo.Trzeba się wyspowiadać z dochodów osoby starszej i co ciekawe jej współmałożonka.Oni to wszystko przeliczą i fakturę wystawią.
alma 2018-05-01 08:27:48
Do colorado!!!!czy praca opiekuna jest swoistą gehenną za 8 pln?11pln ludzie zarabiają przy układaniu chodników!!!tak więc nie wydaje mnie się aby to jakoś ujmowało na wykonywaniu w/w pracy opiekuna.
Dodaj odpowiedź w wątku