Tylko ŚWINIE siedzą w KINIE! (przy korycie)

nacjonalista 2018-04-10 22:41:23
Moja propozycja bo już mi niedobrze od tej mafii czerwono pisovo pełowej, BANDYCKO - ZŁODZIEJSKIEJ we Włocławku. I życia szkoda, a ma się tylko JEDNO. Oczywiście niech się nie stosuje ten komu aktualnie JEST DOBRZE lub jest baranem idącym na rzeź! 7 miesięcy przed wyborami proponuję: NIE GŁOSOWAĆ we WŁOCŁAWKU NA NIKOGO KTO KIEDYKOLWIEK NALEŻAŁ DO JAKIEJKOLWIEK PARTII POLITYCZNEJ!!! To na kogo głosować? Na kogokolwiek innego, ostatniego z listy, bezpartyjnego, najlepiej MŁODEGO. Każdy jeden z takich ludzi będzie miał więcej kultury, uczciwości i szacunku wobec innych. Będzie się przejmował, będzie miał zapał i będzie czuł RESPEKT!!! wobec funkcji jaką będzie pełnił. Proponuję rozpropagować listę nazwisk osób niepożądanych na wszelkich stopniach władzy we Włocławku, DOPISUJCIE! Na początek jak leci np. radni (pasożyty): Piotr Czarnecki Dariusz Jaworski Tomasz Nagala Ewa Szczepańska Dariusz Wesołowski Damian Chełminiak Agnieszka Chmielewska Mariola Gawłowska Krzysztof Grządziel Stanisław Krzemieniewski Janusz Dębczyński Józef Mazierski Andrzej Pałucki Katarzyna Zarębska Henryk Mielczarczyk Krzysztof Kowalski Zbigniew Lewandowski Krystian Łuczak Olga Krut-Horonziak Stanisław Wawrzonkoski Jacek Buława Jarosław Chmielewski Jarosław Hupało Krzysztof Kukucki Rafał Sobolewski
colorado 2018-04-12 17:29:56
ale się napompowałeś , ciekawe czy sam siebie przeczytałeś , w przeciwieństwie do ciebie mam się dobrze i jest mi dobrze pomimo iż nie popieram co niektórych osób ale już na pewno nie będę słuchał jakichś rad od kogoś kto nazywa siebie samego nacjonalista , czy Ty chociaż wiesz co znaczy nacjonalizm , nacjonalista ,człeku puknij się w głowę i zawołaj kuku ,czyżby w Tworkach internet podłączyli , podpisuj się dalej nacjonalista a zapewne ktoś się tobą zainteresuje , chociaż ?
patriota 2018-04-13 00:37:44
Co to za argumenty szanowny colorado... haha słabiutko, umniejszasz swojej legendzie... Tylko tyle umiałeś napisać? Nie widzisz co się wkoło dzieje? Czy masz to gdzieś? Nie popierasz co niektórych? Jakbyś był porządnym człowiekiem i WIDZIAŁ a nie tylko patrzył to nie powinieneś popierać nikogo! kto zarządza tym miastem. Tak się składa, że ja też sobie radzę - dzięki WŁASNEJ pracy - ale widzę co się wkoło mnie dzieje i umiem nazywać rzeczy po imieniu. To miasto umiera, ludzie biednieją a agonia jest tylko sztucznie przedłużana przez 500+ i powoduje przyrost patologi. Buduje się jakieś przystanie, browary i inne bzdury dla eLITY a ludzie przy JEDYNYM! szpitalu w mieście muszą parkować w... lesie. Brawo. Jak za II RP. Jak ktoś nie ma pomysłu i chęci nie powinien się zajmować zarządzaniem miastem tym bardziej za m.in. moje pieniądze...
colorado 2018-04-13 07:37:58
szanowny patrioto dziękuję za uznanie mnie za jakąś legendę ,tylko nie wie czego , to że napisałem że nie popieram co niektórych nie oznacza że powinienem nie popierać wszystkich wypisanych w poście bo we Włocławku jest to i tamto złe , widzę co się dzieje wokół i na pewno nie jestem z tego zadowolony ale też doskonale wiem mówiąc kolokwialnie że jeszcze się taki nie narodził co by wszystkim dogodził , człowiek podpisujący się szumnie nacjonalista neguje wszystkich i wszystko , odniosłem wrażenie że zamierza startować w wyborach i dobrze ma prawo ,już w sejmie mamy jedną taką formację co to w kampanii walczyła ze wszystkim a co robi teraz ? . na pewno nie zagłosuje na prezydenta na obecnego , i nie głosowałem na niego , ktoś kto mówi ze zrobi wszystko nie zrobi nic ,mija pięć lat jego kadencji szumnie zapowiadał likwidację bezrobocia jakby zamierzał firmę założyć i zatrudnić wszystkich a tu bezrobocie nie zmiejszyło się a wręcz odwrotnie , może na papierkach ,jest faktem że w radach ,spółkach się zasiedzieli i uważają siebie za lepszych ,czas to przewietrzyć , ale co ja mam zrobić to wiem a nie będzie mi to mówił jakiś człowiek nazywający siebie nacjonalistą
Dodaj odpowiedź w wątku