colorado 2018-04-13 07:37:58
szanowny patrioto dziękuję za uznanie mnie za jakąś legendę ,tylko nie wie czego , to że napisałem że nie popieram co niektórych nie oznacza że powinienem nie popierać wszystkich wypisanych w poście bo we Włocławku jest to i tamto złe , widzę co się dzieje wokół i na pewno nie jestem z tego zadowolony ale też doskonale wiem mówiąc kolokwialnie że jeszcze się taki nie narodził co by wszystkim dogodził , człowiek podpisujący się szumnie nacjonalista neguje wszystkich i wszystko , odniosłem wrażenie że zamierza startować w wyborach i dobrze ma prawo ,już w sejmie mamy jedną taką formację co to w kampanii walczyła ze wszystkim a co robi teraz ? . na pewno nie zagłosuje na prezydenta na obecnego , i nie głosowałem na niego , ktoś kto mówi ze zrobi wszystko nie zrobi nic ,mija pięć lat jego kadencji szumnie zapowiadał likwidację bezrobocia jakby zamierzał firmę założyć i zatrudnić wszystkich a tu bezrobocie nie zmiejszyło się a wręcz odwrotnie , może na papierkach ,jest faktem że w radach ,spółkach się zasiedzieli i uważają siebie za lepszych ,czas to przewietrzyć , ale co ja mam zrobić to wiem a nie będzie mi to mówił jakiś człowiek nazywający siebie nacjonalistą