Lewiatan Partner

Poezja 2018-03-30 19:51:46
Witam To co się wyrabia z pracownikami Lewiatana Partner na ul.Grodzkiej to już jest przegięcie czy nie ma wyżej postawionych ludzi w tej firmie którzy by się zainteresowali problemem zwalnianych pracowników którzy uczciwie pracowali dla firmy 10 lat .........
xyz 2018-04-01 09:19:27
W Lewiatanie na Grodzkiej problem tkwi juz dłuzszy czas,zwalniane sa osoby z długim stazem ,a zastepuje sie je kolezankami ktore posiadają status osob uprzywilejowanych .
Beti 2018-04-05 18:42:01
Te posty napisal chyba ktoś kto ma jakis osobisty powod ,bo ja jestem stala klientką tego sklepu i jestem pelna uznania dla pracownikow sklepu ogolnie.Jedno zastrzezenie jakie mam to stoisko miesne gdzie przed swietami Bozego Narodzenia kupilam cuchnace mieso mielone ,obslimaczale koncowki wedlin i obslimaczale kurczaki.Poinformowalam o tym fakcie kierownika sklepu.Zal mi bylo tej pani bo ze lzami w oczach przepraszala mnie za zaidtniala sytuacje.ogolnie personel jest bardzo mily i pomocny.
Rafi 2018-04-05 20:17:03
Dokładnie, skoro kogoś zwolnili po tych dziesięciu latach to widocznie mieli jakiś powód, np ktoś się "wypalił" albo w inny sposób pokazał, że nie zależy mu na pracy. Dzisiaj jak tylko ktoś jest "rentowny" i robi porządnie swoją robotę to firma się go od tak nie pozbędzie bo ciężko kogoś sensownego znaleźć. Albo faktycznie ktoś już był za drogi dla firmy i trzeba było go zastąpić np studentem. Takie jest prawo wolnego rynku i biznesu. Żadnych sentymentów, liczy się tylko pieniądz.
Soni 2018-04-06 16:54:45
To prawda co pisze Bet .Personel jest bardzo miły i pracowity.Ją też kupiłam mielone mięso które było śmierdzące. od tej pory mięso kupuje w mieście A resztę zakupów robię w Lewiatanie
Dodaj odpowiedź w wątku