Nasza strona internetowa używa plików cookies (tzw. ciasteczka) w celach statystycznych, reklamowych oraz funkcjonalnych. Dzięki nim możemy indywidualnie dostosować stronę do twoich potrzeb. Każdy może zaakceptować pliki cookies albo ma możliwość wyłączenia ich w przeglądarce, dzięki czemu nie będą zbierane żadne informacje.

Ok, rozumiem
  • Poczta
  • Wydarzenia
    • Temat dnia
    • Sport
    • Zapowiedzi wydarzeń
    • Eurointegracja
    • Gazeta więzienna
  • Ogłoszenia
  • Video
  • Fotorelacje
  • Mieszkańcy mówią
  • Praca
  • dlafirm.pracuj.pl

sąsiedzi

xyz 2018-03-15 19:15:36
Może masz racje każdy unas żyje swoim życiem .Ale jak przemyślałam jak by coś się stało niema pomocy znikąd .Mam dzieci zagranica które już tu nie wrócą .Teraz bardzo żałuje że ztąd niewyjechałam .
  • 1
  • 2
Dodaj odpowiedź w wątku

Najnowsze wiadomości

19:06

Dlaczego nasiona kukurydzy o wysokiej energii kiełkowania stanowią fundament rentownej uprawy polowej?

13:56

Podsumowanie świątecznego weekendu na drogach miasta i powiatu włocławskiego

13:53

Strażacy interweniowali 41 razy podczas świątecznego weekendu

12:07

Mieszkańcy zdecydują o przyszłości Włocławskiego Budżetu Obywatelskiego. Ruszyła ankieta ewaluacyjna

11:48

Powstają nowe miejsca sportu i rekreacji dla uczniów oraz mieszkańców Włocławka

11:44

Wesołego Alleluja!

Zobacz więcej

Najnowsze wideo

Fabryka Kompetencji Cyfrowych. Projekt dla seniorów i nie tylko

2026-04-03

VIII edycja międzyszkolnego konkursu „Mazurki i baby świętami malowane” w Zespole Szkół Chemicznych we Włocławku

2026-04-01

Włocławek grał z Orkiestrą. Ponad 592 tys. zł na „zdrowe brzuszki” w 34. Finale WOŚP

2026-03-31

Włocławek zyska publiczne liceum plastyczne. Radni podjęli uchwałę

2026-03-31

Wszystkim wymienionym przyjaciołom wyrażamy szczególne podziękowanie za dotychczasową współpracę.
Wykonanie: pro-comp.pl
Napisz do nas O firmie Prywatność Reklama the:protocol Porady dla pracowników

Włocławski Portal Internetowy "www.q4.pl" - 87-800 Włocławek ul. Przedmiejska 5 tel/fax (54) 231-28-82
Copyright 1993-2026 Włocławski Portal Internetowy