Nasza strona internetowa używa plików cookies (tzw. ciasteczka) w celach statystycznych, reklamowych oraz funkcjonalnych. Dzięki nim możemy indywidualnie dostosować stronę do twoich potrzeb. Każdy może zaakceptować pliki cookies albo ma możliwość wyłączenia ich w przeglądarce, dzięki czemu nie będą zbierane żadne informacje.

Ok, rozumiem
  • Poczta
  • Wydarzenia
    • Temat dnia
    • Sport
    • Zapowiedzi wydarzeń
    • Eurointegracja
    • Gazeta więzienna
  • Ogłoszenia
  • Video
  • Fotorelacje
  • Mieszkańcy mówią
  • Praca
  • dlafirm.pracuj.pl

sąsiedzi

xyz 2018-03-15 19:15:36
Może masz racje każdy unas żyje swoim życiem .Ale jak przemyślałam jak by coś się stało niema pomocy znikąd .Mam dzieci zagranica które już tu nie wrócą .Teraz bardzo żałuje że ztąd niewyjechałam .
  • 1
  • 2
Dodaj odpowiedź w wątku

Najnowsze wiadomości

17:39

Mariusz Szafran nowym konsultantem sportowym Anwilu. Są też inne wieści

15:57

Pierwszy etap United Session za nami

15:45

Oddaj krew w wakacje - zdobądź koszulkę

15:42

W sobotę i niedzielę będzie zamknięta ulica Szpitalna

15:27

Kończy się okres przejściowy w programie Czyste Powietrze. Wnioski można składać do 31 lipca

15:23

Z mieszkańcami omówimy kierunki rozwoju przestrzennego Włocławka. W sierpniu odbędą się spotkania

Zobacz więcej

Najnowsze wideo

Mariusz Szafran nowym konsultantem sportowym Anwilu. Są też inne wieści

2025-07-04

United Session Dance Festival 2025. Od 1 do 3 lipca na Słodowie darmowe zajęcia dla dzieci i młodzieży, a od 4 lipca warsztaty i zawody ze światowymi gwiazdami

2025-07-02

"Heniek" w iście królewskiej oprawie!

2025-07-01

Włower powrócił. Od dziś na ulicach miasta

2025-06-26

Wszystkim wymienionym przyjaciołom wyrażamy szczególne podziękowanie za dotychczasową współpracę.
Wykonanie: pro-comp.pl
Napisz do nas O firmie Prywatność Reklama the:protocol Porady dla pracowników

Włocławski Portal Internetowy "www.q4.pl" - 87-800 Włocławek ul. Przedmiejska 5 tel/fax (54) 231-28-82
Copyright 1993-2025 Włocławski Portal Internetowy