Lewiatan Zazamcze Pogodna

Aneta 2018-09-08 08:42:49
Wczoraj razem z mamą robiłam zakupy w tym sklepie ,ekspedientki są bardzo opryskliwe,a pracownice na stoisku mięsnym wczoraj popołudniu to jakieś nieporozumienie :) proponuję kierowniczce rotację personelu ,bo jest teraz teraz tylu ludzi do pracy,że napewno ktoś odpowiedni się znajdzie.
Anita 2018-09-08 16:42:11
Droga Pani Aneto,prosze złozyc Cv do Lewiatana ,przekona sie pani jak to jest obslugiwac upierdliwych klientow,wiecznie niezadowolonych ,
ONA 2018-09-08 19:40:47
Byłam nie raz świadkiem jak ludzie tam traktują te ekspedientki więc wcale się nie dziwię że są nie miłe. Jak Kuba Bogu to Bóg Kubie
Perelka 2018-09-11 19:47:16
To już kolejny raz ktoś na forum pisze negatywnie o ekspedientkach tego sklepu.Może coś w tym jest,a może po prostu każdy z nas ma czasami gorszy dzień i potrzeba trochę wyrozumiałości.
divca 2018-09-12 11:33:39
ONA 2018-09-08 19:40:47 - Niby tak jak Kuba Bogu... Ale to ich praca a czescia tej pracy jest obsluga klienta , wiec samokontrola I odpowiednie zachowanie jest wymagane. Jesli ekpedientka jest obrazana przez klienta, ma prawo zlozyc skarge do kierowniczki a nawet zadzwonic na policje. I niech tak zrobi, ale to niech ona bedzie ta madra a nie na odwrot. Tez spotkalem kiedys stojac w kolejce taka klientke co dziewczynie zaczela wytykac jak to ona pracuje I ublizac jej. Jak poprosilem aby przestala obrazac I glosno sie zachowywac. Oprocz rybki na twarzy to jedyne co jej przyszlo do glowy aby mnie obrazic to ze musze samemu pewnie pracowac w sklepie ze jej bronie. Po najmniejszej lini oporu nawet nie starala pomyslec czy ublizanie komus jest na miejscu I czy w ogole powinno sie komukolwiek ublizac. Szkoda tylko ze takie osoby same musza zyc w takim srodowisku i tak na prawde stanowia patologie ubrana w ladne ciuszki.
Dodaj odpowiedź w wątku