szofer

colorado 2018-03-10 08:51:45
dziś przeczytałem wspaniałą riposte do mojego wpisu dotyczacego przejścia dla pieszych na ul Okrzei i sytuację jaka tam zaistniała , riposta podpisana była przez kogoś nazywającego sie SZOFER , faktycznie jesteś człowieku szoferakiem nie kierowcą z taki podejściem do sytuacji , kto tobie wydał prawo jazdy ? gdzie uczyłeś sie jeżdzić ,chyba na spotkaniach w remizie strażackiej a prawko wydał miejscowy sołtys . Powinienieś z takim podejście powozić bryczka wokół remizy a nie brać udział w ruchu miejskim , fakt podpis adekwatny do zajecia (szofer , szoferak ) nie filmuję na drodze jak nie obsługuje uroczystości rodzinnych wiec nie podpisuję się filmowiec bo nim nie jestem pozdrawiam i nie życzę aby kiedykolwiek ktoś z twoich bliskich stanął na przejsciu przed nadjeżdżającym SZOFEREM
kyselak 2018-03-10 10:02:44
Ale o co chodzi? Z twojego bełkotu nic nie wynika.
szofer 2018-03-12 19:24:34
Próbowałem powstrzymać się od komentarza,ale zauważam,że nie ogarniasz kto to jest szofer .Próbujesz dopasować sobie określenia jak np.szoferak(które to określenie nic nie znaczy)Poza tym w takich i innych sytuacjach w ruchu drogowym byłem często przez tak właśnie myślących(czyt.nie) kierowców ,którzy potrafią tylko np. filmować lub szukać winy innych .W77r we Włocławku Sołtys nie wydawał prawa jazdy ;Szerokości;
Dodaj odpowiedź w wątku