kierowcy

colorado 2018-03-05 13:03:48
w dniu 05,03.2018 około godż 10 na rondzie Witosa jechałem prawym pasem ,skręcając w prawo w ul Okrzei stanąłem przed przejściem dla pieszych aby przepuścić pieszą , obok mnie na lewym pasie przemknął czerwony Peugeot CWL FF........... , kierujaca samochodem nawet nie zwolniła , kobieta gdzieś około sześdziesiątki w grubych okularach , gdyby nie szybka reakcja pieszej która zdążyła odskoczyć skończyło by się tragicznie , pozdrawiam kierującą , następnym razem będę miał właczony rejestrator i zapewniam ją że poniesie konsekwencję
bali1234 2018-03-05 19:20:04
ORMOWIEC
szofer 2018-03-09 18:27:44
jesteś chyba filmowcem ,a nie kierowcą skoro wystawiłeś pieszego pod nadjeżdżające auto lewym pasem.W takiej sytuacji należy powstrzymać pieszego (wymusić),by nie wszedł na przejście.Do tego masz lustra boczne ,aby oceniać sytuacje z boku i z tyłu auta a, kamerę zachowaj na filmowanie uroczystości rodzinnych
colorado 2018-03-10 08:40:27
szoferze , nie jestem filmowcem i nie filmuje sytuacji na drodze jak i uroczystości rodzinnych i z tego co piszesz to nie dziwię się ze podpisujesz się szofer bo kierowca to ty nie jesteś tylko szoferakiem i bliżej tobie powozić bryczka po wsi niż być uczestnikiem ruchu drogowego ,
Dodaj odpowiedź w wątku